Coverband Montevideo

Published Dec 03, 22
4 min read

Deep Purple Coverband Nederland

Johan Heuser is een sympathieke zanger uit de Betuwe die op 17 februari 1977 ter wereld komt in Geldermalsen (what's up coverband) (rock coverband). Johan is een geboren artiest wat blijkt als hij in zijn jeugdjaren al van ’s morgens tot ’s avonds bezig is met muziek - what's up coverband. Niet vreemd dus dat hij zich bij op school georganiseerde musicals, toneelstukken en playbackshows helemaal kan uitleven.

Tegelijk volgt hij zijn grote idool Corry Konings op de voet bij haar optredens. what's up coverband. Nadat hij de succesvolle levensliedzangeres een demo stuurt volgt van Corry het advies zanglessen te gaan volgen. De eerste serieuze stappen in zijn nog prille loopbaan worden nu door Johan gezet. De bekroning volgt in het jaar 2000 als zijn debuutsingle ‘Waar ik ga en sta’ verschijnt dat alsnel gevolgd wordt door zijn eerste album getiteld; ‘Ik ben een dromer’.

In 2002 scoort het gelegenheidsduo een grote landelijke hit met de ‘Hup hup song’ waardoor zij regelmatig te zien zijn in televisieprogramma’s als “Live & Cooking” en “Tros Muziekfeest (coverband feest). Hierna wordt het tijd voor Johan om ook solo aan de weg te gaan timmeren. what's up coverband. In de periode die dan aanbreekt verschijnen singles als ‘De sterren van Rhodos’, ‘Hoe zou het morgen zijn’, ‘Seconden lijken uren’, ‘Bardolino’, ‘Het is een feest om hier te zijn’ en ‘Witte rozen bloeien’ In het voorjaar van 2012 brengt Johan de single ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’ uit dat met veel enthousiasme wordt ontvangen door publiek en media - what's up coverband.

Onlangs verscheen in Augustus 2013 zijn nieuwe single ” Ik Heb Mijn Hart Aan Jou Verloren “ - what's up coverband. Een vrolijke, plezierige gezellige meezinger. partyband. Op 30 Maart 2014 hield Johan Heuser zijn Fandag in de Ster te Nieuwkuijk. Tijdens deze Fandag presenteerde Johan zijn Single ” Ik Hou Van Het leven “.

Deze single werd uitgereikt door zijn zoontje (7) Chamel. Een mooi en bijzonder moment. what's up coverband. In September 2016 verschijnt zijn single ” Ik Zou Je Zoveel Willen Zeggen “ (what's up coverband). Geschreven door René Schuurmans. Een goede vriend van Johan Heuser. In September 2017 zit Johan 20 jaar in het vak en presenteert hij zijn jubileumsingle ” Als ik jou lach zie “.

Coverband Den Haag

Kortom Johan Heuser, bekend om zijn looks, enthousiasme en zijn fraaie warme sound, heeft een goeie stijgende lijn te pakken in zijn muzikale loopbaan.

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Marvin voor een evenement. Sinds jaar en dag weet Mr - what's up coverband. Marvin ieder feest totaal op z'n kop te zetten. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

De stap naar het podium was daarom snel gemaakt! Met zijn jarenlange ervaring mixt Mr. Marvin gezelligheid, humor en een tikkeltje ADHD naadloos in elkaar. Interactie en op toegankelijke wijze inspelen op de wensen en behoeften van het publiek, zijn zijn kenmerken! Maar welk genre mogen we verwachten van Mr.Maar ook van een setje vette house beats is hij niet vies. De carrière van Mr. Marvin kent een rijke historie van vette feesten in binnen- en buitenland. Zo laat hij ieder jaar duizenden vakantiegangers op Aruba, Kreta en Mallorca springen op zijn muzikale klanken en is hij onderdeel van het defensie entertainment team.Daarnaast heeft hij het podium met vele gedeeld, zoals o. a. , , , , , , , , en vele anderen. Alsgeeft Mr (what's up coverband). Marvin een extra dimensie aan ieder evenement. Audio en video worden naadloos gemixt op zijn strakke video DJ-Booth en zorgen voor een unieke beleving op ieder event.

Coverband Once

Marvin is ook te boeken voor een avondvullend programma, met of zonder techniek, licht, geluid & Video-DJ booth. Voor iedere feesttent, bedrijfsfeest of festival is Mr. Marvin dé allround DJ, exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Mr. Marvin boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act.

Na een enorm toffe loveshoot waren wij in september voor de bruidsfotografie in Naarden en Hilversum, gevolgd door een prachtig feest! Wat was het fijn om getuige te zijn van een prachtig liefdeskoppel en zulke leuke familie en vrienden!“Voor mij ben jij de liefde, Voor mij, Voor mij ben jij het beste wat er is, En iets meer dan ik zou willen, Je bent alles voor mij”Bruiloften in de nazomer zijn zo fijn.Voor fotografen gaat die vlieger niet op. Koppels trouwen het hele jaar door, zomer en winter. Heerlijk! En Benk en Fleur genoten in het najaar zelfs van twee dagen feest, liefde en nazomerzon. Het sprookje begon op 3 september in het stadhuis van Hilversum. Daar gaven Benk en Fleur elkaar het ja-woord in aanwezigheid van vele familieleden en vrienden.

Navigation

Home

Latest Posts

Mobilhome Lommel

Published Mar 25, 23
6 min read

Oostappen Mobilhome

Published Mar 24, 23
10 min read

Paardenvrachtwagen Met Mobilhome Te Koop

Published Mar 10, 23
6 min read